Ajoleikkurit & pientraktorit

Miniriderit

Cub Cadet Miniriderit ovat kompakteja leikkureita, jotka sopivat lähes samaan varastotilaan kuin työnnettävät ruohonleikkuritkin. Voit silti leikata nurmesi kätevästi istuen. Nopeasti ja vaivattomasti!

Minirider- leikkurit on varustettu näppärällä sähköstartilla, kätevällä Transmatic –automaattivaihteistolla, suurella polttoainesäiliöllä (4,9 l) sekä luotettavalla ja tehokkaalla 420-kuutioisella painevoitelumoottorilla.

Jos tarvitset erinomaisen bioleikkurin, on valintasi CC 114 TD. Jos puolestasi haluat monipuolisen keräävän & silppuavan leikkurin, CC 114 TA on täydellinen valinta!

Uutuutena CC 114 HA Hydrostaattivaihteistolla.

 

LT-sarja

LT-sarjan ajoleikkurit ovat monipuolisia ja ketteriä. Niissä on voimakas ja luotettava painevoideltu OHV-moottori , 92-107 cm leikkuuleveys, kapea 46 cm kääntösäde sekä kätevä leikkuujärjestelmä. Kuten kaikki Cub Cadet-leikkurit, myös LT-sarjan ajoleikkurit ovat huolella viimeisteltyjä ja ne on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista.

Keräävät

 

XT1-sarja

XT1-sarja tuo lisää ominaisuuksia, voimaa ja suorituskykyä ruohonleikkaamiseen. Kerääjä vapautetaan helposti omasta kytkimestä. Muotoillut leikkuulaitteen pyörät eivät vahingoita nurmikkoa tiukoissakaan kaarteissa. 12-tasoisella korkeudensäädöllä löydät helposti oikean leikkuukorkeuden. Leikkureissa todella pieni kääntösäde, vain 38cm.

Keräävät

 

XT2-sarja

XT2- sarjan ajoleikkurit  – tehoa ja mukavuutta nurmikon leikkuuseen!

Cub Cadet XT2-sarjan ajoleikkureissa on monia mukavuutta ja tehokkuutta parantavia ominaisuuksia. Ajoleikkureissa on markkinoiden pienin kääntösäde 17cm! Mahdollista ladata ilmainen huoltosovellus älypuhelimeen. Yhteys toimii bluetoothin kautta. Kaikissa malleissa on kaksoispedaalilla varustettu hydrostaattinen voimansiirto, RevTEK- järjestelmä, vakionopeudensäädin, leikkuupöydän pesusuutin, huollon muistutus / tuntimittari, valurautainen kelluva etuakseli, korkea istuin pikasäädöillä.

Leikkureissa on 12-portainen leikkuukorkeudensäätö. Ajoleikkurit on varustettu sähköisellä leikkuupöydän kytkennällä.

Keräävät

 

XT3-sarja

XT3-Sarja sopii erinomaisesti käyttäjälle, joka vaatii leikkuriltaan todellista huippulaatua. Sillä saat ison traktorin ominaisuudet kätevässä ja helposti hallittavassa koossa. Suunniteltu kestämään. Varustettu erittäin vahvoilla komponenteilla. Runsaasti tehoa korkeallekin ruoholle ja kuljettamaan raskaita kuormia.

Keräävät