Ajankohtaista

Uusi 2016-Katalogi julkaistu

http://www.cubcadet.fi/esitteet-ja-kampanjat/

Esitteissä uusi 2016-katalogi


Suositut Cub Cadet -ammattileikkurit uudistuvat kaudelle 2014

Cub Cadet esittelee keväälle 2014 neljä uudistettua keskileikkuria. Cub Cadet ratilla ohjattavat Z FORCE S 48 ja RZT-S 46- leikkurit sekä Cub Cadet RZT-50 & RZT-54 -sauvaohjattavat leikkurit ovat kaikki ammattilaiselle tai vaativalle kuluttajalle tarkoitettuja 0-kääntösädeleikkureita, joiden suorituskyky on huipputasoa.

Kawasakin moottorilla varustetut Cub Cadet -ammattileikkurit tekevät siistiä jälkeä kaikissa nopeuksissa. Ne on varustettu kaksoishydrostaattisella vaihteistolla, jonka avulla leikkuri kääntyy kätevästi paikallaan ympäri. RZT-malleissa vakiovarusteena oleva biosarja parantaa leikkuupöydän silppuamisominaisuuksia ja tehokkuutta.

Kaikkien Cub Cadet -ammattileikkurien hinta-laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä ja käyttäjiensä arvostama. Tarkan leikkuuominaisuutensa vuoksi Cub Cadet 0-kääntösädeleikkuri työstää siistiä jälkeä nopeammassa ajassa, jolloin käyttäjä saa työllensä parempaa tuottoa.

Ratti vastaan sauva

Cub Cadet Z-FORCE S 48 on ratilla ohjattava ammattileikkuri, jossa on uudistettu leikkuupöydän korkeudensäätö ja ohjauspylvään säätömekanismi. Myös ulkonäkö on parantunut. Z-FORCE S 48 on uutuusnelikon selkeä ykkösleikkuri ja ammattilaisten arvostama. Sen leikkuunopeus ja -tarkkuus ovat vertaansa vailla. Z-FORCE S 48:n leikkuupöytä purkaa tehokkaasti nurmen ulos ja mahdollistaa nopean työskentelynopeuden.

CUB CADET RZT-S 46 on helposti ohjattava sauvamallista jalostettu rattileikkuri, joka on saanut muutamia uudistuksia: Kawasaki V-Twin -moottorin ja vakionopeudensäätimen.

CUB CADET RZT-50 sekä RZT-54 ovat perinteisempiä sauvaohjattavia malleja, uudistuneen sauvatekniikan avulla ne ovat helpompia ja tarkempia ajaa.

00021_rzt54  0001_rzt50
Cub Cadet RZT-54  Cub Cadet RZT-50
0002_rzts46 0003_zforce48
Cub Cadet RZT-S 46 Cub Cadet Z-Force 48

 


Cub Cadet FMZ 48 RD soveltuu myös tieliikennekäyttöön

Cub Cadet 48 RD – etuleikkurin kansallinen tyyppihyväksyntä ajoneuvoluokassa moottorityökone (MTK) on laajennettu myös tieliikennekäyttöön. Tämä on käyttäjälle merkittävä etu, koska laitetta voidaan siirtää työmaalta toisille yleisiä väyliä käyttäen ja ylittää teitä laillisesti. Mahdollisen vahingon sattuessa myöskään laitteen vakuutussuoja
ei vaarannu.

Tieliikenteessä käytettäviin Cub Cadet 48 RD-perusleikkureihin on saatavissa erillinen tieliikennevarustus, johon kuuluvat :”

 • Ajovalot ripustuksineen
 • ”Vilkut eteen ja taakse
 • ”Peili vasemmalle puolelle
 • ”Hätävilkut
 • ”Hitaan ajoneuvon varoituskolmio

Cub Cadet 48 RD hyötykäyttöön talvella

Cub Cadet 48 RD hyötykäyttöön myös talvella. Olemme rakentaneet edullisen paketin, johon kuuluvat:

 • Cub Cadet 48 RD-etuleikkuri
 • Cub Cadet puskulevy kiinnityssarjalla sekä laadukkaat
 • norjalaiset TRYGG-lumiketjut:

Kampanjahinta

Paketin kampanjanetto on 4 995,- (sis. alv 23%).   Nyt on siis mahdollisuus saada koko paketti pelkän etuleikkurin   suositushinnalla.
Toimitusaika loka-marraskuu 2011.


Uusi, suosittu etuleikkuri Cub Cadet 48 RD

Cub Cadet 48 RD on markkinoillamme täysin uusi etuleikkuri, joka kääntyy rattiohjauksella paikallaan. Tämä säästää aikaa ja lisää työ mukavuutta.

 • RevTEK: Leikkaa turvallisesti myös peruutettaessa.
 • Tuntimittari
 • 0-kääntösäde: erittäin ketterä ja nopea
 • Sähkökäyttöinen PTO: lekkuulaitteen päällekytkentä vaivattomasti
 • Mukava istuin, jossa käsinojat
 • Allesilppuamissarja vakiona